Η ποιότητα της Mylan

Η ποιότητα της Mylan

Η Mylan εφαρμόζει ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις της και σε όλες τις γραμμές παραγωγής της…ανεξαρτήτως αγοράς. 

Στη Mylan, είτε πρόκειται για μια φαρμακευτική αγωγή που προορίζεται για εκατομμύρια ανθρώπους, είτε για λίγα μόνο άτομα, προτεραιότητά μας είναι να πληρούμε ή να υπερβαίνουμε τα βιομηχανικά πρότυπα.

Άλλωστε,τα πρότυπά μας είναι αυθεντικά. Τα εσωτερικά ελεγκτικά μας τμήματα ελέγχουν και αξιολογούν όλα τα προϊόντα, από την αρχή ως το τέλος της παραγωγής τους. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν αυτά παρασκευάζονται. Για την ακρίβεια, αγωνιστήκαμε για τη θέσπιση ενός νόμου που δίνει στον FDA (Οργανισμός Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α.) τη δυνατότητα να ελέγχει όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής φαρμάκων ανά τον κόσμο, οι οποίες προμηθεύουν την αγορά των Η.Π.Α.

"Διατηρούμε ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας, διότι γνωρίζουμε ποιες είναι οι προτεραιότητες μας. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με εσάς."
Robert J. Coury Executive Chairman

Για εμάς, η αξιοπιστία είναι πολύ πιο πάνω από τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας που τηρούμε. Συνδέεται με το ενδιαφέρον μας για τους ανθρώπους που θα επωφεληθούν από όλα όσα κάνουμε.

Πάνω από όλα, η ποιότητα είναι η προτεραιότητα μας για κάθε έναν από τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στους οποίους απευθυνόμαστε. Γιατί όλα αρχίζουν και τελειώνουν με εσάς. 

Για αυτό, η δική μας Mylan είναι η δική σας Mylan.

Τελευταία ανανέωση  10/5/2018