GR
 
GR

Η Mylan παγκοσμίως

Κλείσιμο

Επιλέξτε έναν από τους ιστοτόπους μας από την παρακάτω λίστα.

 1. Αφρική

  1. Νότια Αφρική
   1. English
 2. Αμερική

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Ηνωμένες Πολιτείες
   1. English
  3. Καναδάς
   1. Français
   2. English
 3. Ασία

  1. Ιαπωνία
   1. 日本語
  2. Ινδία
   1. English
 4. Ευρώπη

  1. Αυστρία
   1. Deutsch
  2. Βέλγιο
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Γαλλία
   1. Français
  4. Γερμανία
   1. Deutsch
  5. Δανία
   1. Dansk
  6. Ελβετία
   1. Deutsch
   2. English
  7. Ελλάδα
   1. Ελληνικά
  8. Ηνωμένο Βασίλειο
   1. English
  9. Ιρλανδία
   1. English
  10. Ισπανία
   1. Español
  11. Ιταλία
   1. Italiano
  12. Νορβηγία
   1. Norsk
  13. Ολλανδία
   1. Nederlands
  14. Ουγγαρία
   1. Magyar
  15. Πολωνία
   1. Polski
  16. Πορτογαλία
   1. Português
  17. Σλοβακία
   1. Slovenský
  18. Σλοβενία
   1. Slovenian
  19. Σουηδία
   1. Svensk
  20. Τσεχία
   1. Čeština
  21. Φινλανδία
   1. Suomi
 5. Ειρηνικός

  1. Αυστραλία
   1. English
  2. Νέα Ζηλανδία
   1. English

Η Mylan επίσης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις παρακάτω περιοχές.

 1. Μαρόκο
 2. Ταϊβάν
 1. Σιγκαπούρη
Feb 27, 2015

Καλύτερη υγεία για έναν καλύτερο κόσμο


Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω ότι η Mylan ολοκλήρωσε την συναλλαγή απόκτησης των εξειδικευμένων σκευασμάτων και πρωτότυπων γενοσήμων της Abbott για τις αγορές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.


Η Mylan είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο. Στα φάρμακά μας περιλαμβάνονται γενόσημα και πρωτότυπα προϊόντα σε διάφορες δοσολογικές μορφές, δύσκολα στην παρασκευή ενέσιμα φάρμακα, διαδερμικά επιθέματα και αντιρετροϊκές θεραπευτικές αγωγές (ARV) για την αντιμετώπιση του HIV/AIDS. Η εταιρεία διαθέτει πρωτοποριακή έρευνα και ανάπτυξη και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές δραστικών φαρμακευτικών ουσιών στον κόσμο. Καθένα από τα σκευάσματα της Mylan ανταποκρίνεται σε ένα Ενιαίο Παγκόσμιο Πρότυπο Ποιότητας, ανεξαρτήτως του τόπου παραγωγής.

Πλέον, ως αποτέλεσμα της απόκτησης αυτής, το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό μας περιέχει περίπου 1.400 προϊόντα που καλύπτουν κάθε δοσολογικό σχήμα και κάθε θεραπευτική κατηγορία. Το ανθρώπινο δυναμικό μας προσεγγίζει πλέον τις 30.000, και εξυπηρετούμε πελάτες μας σε 145 χώρες. Επιπλέον, η θεραπευτική φαρέτρα μελλοντικών προϊόντων μας είναι πολύ ισχυρή, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες προς αξιοποίηση, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουμε πλήρως την λειτουργική μας πλατφόρμα μέσω ενός πιο εκτεταμένου δικτύου καναλιών διανομής.

Εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις της επιχειρηματικότητάς μας, ώστε η Mylan να καθιερωθεί ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στον κόσμο. Πράγματι, ο απώτερος στόχος μας είναι η εξασφάλιση καλύτερης υγείας για έναν καλύτερο κόσμο, και εργαζόμαστε σκληρά για να το πετύχουμε, θέτοντας νέα πρότυπα στην παροχή φροντίδας υγείας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά του κόσμου, με σκοπό να παρέχουμε πρόσβαση σε φάρμακα υψηλής ποιότητας σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους …στοχεύοντας σε κάθε άτομο ξεχωριστά.

Σε συνέχεια του στόχου και του οράματός μας, εκμεταλλευόμενοι τις συνέργειες που δημιουργούνται σε τοπικό επίπεδο θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και με την Ελληνική φαρμακοβιομηχανία για την παραγωγή των προϊόντων μας στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό, ακολουθώντας πάντα το ενιαίο πρότυπο ποιότητας της Mylan.

Για τυχόν απορίες ή περαιτέρω πληροφόρηση μπορείτε να απευθυνθείτε στο +30 210 9922372, ή στο εταιρικό μας 
email: info@mylan.gr.

Ειλικρινώς,


Χριστίνα Πούλου

Γενική Διευθύντρια.Τελευταία ανανέωση  10/5/2018