Δραστικές φαρμακευτικές ουσίες

Δραστικές φαρμακευτικές ουσίες

Η Mylan προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια δραστικών φαρμακευτικών ουσιών (API) -των ουσιών που είναι υπεύθυνες για τις θεραπευτικές επιδράσεις των φαρμάκων- σε περισσότερες από 80 χώρες.

Η ποιότητα ξεκινά από το πρώτο βήμα. Η Mylan χρησιμοποιεί μια έγκυρη διαδικασία ελέγχου και επαλήθευσης, προκειμένου να διασφαλίσει την καταλληλότητα των δραστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα φαρμακευτικά σκευάσματά μας.

Η άμεση πρόσβαση σε δραστικές φαρμακευτικές ουσίες καθιστά τη Mylan μία από τις μόλις δύο παγκόσμιες εταιρείες παραγωγής γενοσήμων που λειτουργούν με ολοκληρωμένη, καθετοποιημένη εφοδιαστική αλυσίδα που μας βοηθά να έχουμε συνεχή και βαθιά επίγνωση των διαφορετικών αγορών και θεραπευτικών τομέων.

Επιπλέον, είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς δραστικών φαρμακευτικών ουσιών για γενόσημα αντιρετροϊκά φάρμακα (ARV) για την αντιμετώπιση του ιού HIV/AIDS στον κόσμο, καθώς και για αντιβακτηριακά, παράγοντες του κεντρικού νευρικού συστήματος, αντιισταμινικά/αντιασθματικά, καρδιαγγειακά, αντιικά, αντιδιαβητικά, αντιμυκητιασικά, αναστολείς της αντλίας πρωτονίων και φάρμακα διαχείρισης του πόνου.

Παρασκευή δραστικών φαρμακευτικών ουσιών

Με δέσμευση απέναντι στην ποιότητα, πρωτοποριακές εγκαταστάσεις παρασκευής δραστικών φαρμακευτικών ουσιών, παγκόσμια πιστοποίηση και εξαιρετικές ικανότητες διακίνησης και χρόνου διάθεσης στην αγορά, η Mylan είναι ο ιδανικός συνεργάτης στον τομέα παραγωγής δραστικών φαρμακευτικών ουσιών.

Τελευταία ανανέωση  10/5/2018