Γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα

Γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα

Ποιο ήταν το πρώτο γενόσημο φάρμακο που παρασκευάσαμε; Η Πενικιλλίνη G το 1966. Από τότε, στη Mylan εφαρμόζουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις μας και σε όλες τις γραμμές παραγωγής μας, ανεξαρτήτως αγοράς.


Πώς παρασκευάζουμε τα γενόσημα φάρμακα στη Mylan

 1. Έλεγχος φαρμάκων
  0

  Προηγμένα συστήματα ελέγχου

  Παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό, η Mylan χρησιμοποιεί συστήματα ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μπορούν αυτόματα να αξιολογήσουν και να απορρίψουν τα προϊόντα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται για την αυτόματη απόρριψη των ελαττωματικών προϊόντων από τη γραμμή παραγωγής ή συσκευασίας.

 2. Παραποιημένα φάρμακα
  0

  Προστασία έναντι των ελαττωμάτων

  Η ποιότητα ξεκινά από το πρώτο βήμα. Η Mylan χρησιμοποιεί μια έγκυρη διαδικασία ελέγχου και επαλήθευσης, προκειμένου να διασφαλίσει την καταλληλότητα των δραστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα φαρμακευτικά σκευάσματά μας.

 3. Απόδειξη γνησιότητας και δραστικότητας
  0

  Απόδειξη γνησιότητας και δραστικότητας

  Η Mylan διασφαλίζει τη δραστικότητα, τη γνησιότητα του προϊόντος και την ορθή αποδέσμευση του φαρμάκου μέχρι και την ημερομηνία λήξης, ελέγχοντας τη σταθερότητα των προϊόντων μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 4. Υπόσχεση ελέγχου βάσει GMP
  0

  Μια υπόσχεση προς τους φαρμακοποιούς

  Οι πελάτες βασίζονται σε εσάς για να τους συμβουλεύετε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους στη Mylan εφαρμόζουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις μας και σε όλες τις γραμμές παραγωγής μας, ανεξαρτήτως αγοράς.

 5. Απαιτήσεις Φαρμακοποιίας Η.Π.Α.
  0

  Μια υπόσχεση προς τους ιατρούς

  Για να διασφαλίσουμε ότι παρέχετε στους ασθενείς σας φαρμακευτικά σκευάσματα άριστης ποιότητας, στη Mylan χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα ελέγχου και παρακολούθησης, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα κριτήρια αποδοχής που έχουν θεσπιστεί από τους οργανισμούς τυποποίησης σε όλον τον κόσμο.

Τελευταία ανανέωση  10/5/2018