GR
 
GR

Η Mylan παγκοσμίως

Κλείσιμο

Επιλέξτε έναν από τους ιστοτόπους μας από την παρακάτω λίστα.

 1. Αφρική

  1. Νότια Αφρική
   1. English
 2. Αμερική

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Ηνωμένες Πολιτείες
   1. English
  3. Καναδάς
   1. English
   2. Français
 3. Ασία

  1. Ιαπωνία
   1. 日本語
  2. Ινδία
   1. English
 4. Ευρώπη

  1. Αυστρία
   1. Deutsch
  2. Βέλγιο
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Βουλγαρία
   1. България
  4. Γαλλία
   1. Français
  5. Γερμανία
   1. Deutsch
  6. Δανία
   1. Dansk
  7. Ελβετία
   1. Deutsch
   2. English
  8. Ελλάδα
   1. Ελληνικά
  9. Ηνωμένο Βασίλειο
   1. English
  10. Ιρλανδία
   1. English
  11. Ισπανία
   1. Español
  12. Ιταλία
   1. Italiano
  13. Νορβηγία
   1. Norsk
  14. Ολλανδία
   1. Nederlands
  15. Ουγγαρία
   1. Magyar
  16. Πολωνία
   1. Polski
  17. Πορτογαλία
   1. Português
  18. Ρουμανία
   1. Romanian
  19. Σερβία
   1. Serbian Latin
  20. Σλοβακία
   1. Slovenský
  21. Σλοβενία
   1. Slovenian
  22. Σουηδία
   1. Svensk
  23. Τσεχία
   1. Čeština
  24. Φινλανδία
   1. Suomi
 5. Ειρηνικός

  1. Αυστραλία
   1. English
  2. Νέα Ζηλανδία
   1. English

Η Mylan επίσης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις παρακάτω περιοχές.

 1. Μαρόκο
 2. Ταϊβάν
 1. Σιγκαπούρη
Mar 23, 2017

Η Mylan Hellas το 2016 στήριξε περισσότερα από 400 παιδιά και οικογένειες, ενώ θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν σχεδόν 150 ώρες εθελοντικής εργασίας.

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2017 – Μέσα από μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας απόλυτα ευθυγραμμισμένων με το εταιρικό όραμα να δημιουργεί «Καλύτερη Υγεία για έναν Καλύτερο Κόσμο», η Mylan Hellas στήριξε τη χρονιά που πέρασε, το έργο μη κυβερνητικών οργανισμών που βοηθούν περισσότερα από 400 παιδιά και οικογένειες σε δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση, ενώ οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προσέφεραν στους οργανισμούς αυτούς σχεδόν 150 ώρες εθελοντικής εργασίας, καθώς επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Milan Černek, Country Manager της Mylan Hellas, δήλωσε σχετικά:  «Αισθάνομαι ότι όλοι μας έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας αλλά και στις επόμενες γενιές, να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε ώστε να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Στη Mylan, έχουμε δεσμευτεί να εργαζόμαστε με προσήλωση προς την επίτευξη αυτού του στόχου, θέτοντας διαρκώς νέα πρότυπα στη φροντίδα υγείας και παρέχοντας πρόσβαση σε ποιοτικά φάρμακα σε όλους τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, σε κάθε ενήλικα και κάθε παιδί ξεχωριστά. Θα συνεχίσουμε και το 2017 να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους ανθρώπους που τη χρειάζονται».

Ειδικότερα, τη χρονιά που πέρασε, η Mylan Hellas προχώρησε στη δωρεά εμβολίων στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προς όφελος των 250 παιδιών που βρίσκονται σήμερα υπό τη φροντίδα του. Εκπρόσωπος του συλλόγου δήλωσε σχετικά: «Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι ένας οργανισμός ο οποίος βασίζεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου σε δωρεές και χορηγίες εταιριών και πολιτών, καθώς δεν δέχεται σχεδόν καμία κρατική επιχορήγηση. Μόλις το 1.5% του προϋπολογισμού του οργανισμού καλύπτεται από κρατικούς πόρους. Αυτό καθιστά μεγίστης σημασίας την όποια στήριξη, σε είδος ή οικονομική, για την ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού. Η συνεργασία με τη Mylan Hellas και η σταθερή στήριξή της σε εμβόλια, έχει τοποθετήσει εδώ και χρόνια την εταιρεία ανάμεσα στους σταθερούς και σημαντικούς υποστηρικτές μας. Είναι σημαντικό για εμάς, και ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα, να έχουμε τη Mylan στο πλευρό μας και είναι σίγουρο ότι χωρίς αυτήν, δεν θα είχαμε καταφέρει να στηρίξουμε περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια παιδιά στα 21 χρόνια δράσης μας».

Επιπλέον, η εταιρεία δώρισε εμβόλια στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, το οποίο φροντίζει κορίτσια που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες. Το Ίδρυμα προσφέρει στέγη, ιατρική φροντίδα, εκπαίδευση και ψυχολογική υποστήριξη στα κορίτσια αυτά, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τις αποφοίτους που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να εργαστούν. Πέρα από την προσφορά υλικής βοήθειας στα παραπάνω σωματεία, η Mylan τηρεί τη δέσμευσή της να δημιουργεί έναν πιο υγιή κόσμο για τις επόμενες γενιές, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση της παιδικής φροντίδας υγείας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υπήρξε χορηγός της εκπαιδευτικής ημερίδας «Βήματα Ασθενών» με θέμα τη διαχείριση της παιδικής ασθένειας, συμβάλλοντας στη στήριξη των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και σπάνιες παθήσεις, των γονέων, των φροντιστών τους και των συλλόγων ασθενών.

Παράλληλα, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας αφιέρωσαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, προσωπικό χρόνο και εργασία για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, εργαζόμενοι της Mylan σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στήριξαν το έργο τοπικών ανθρωπιστικών οργανισμών, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» - μία ένωση 10 μη κερδοσκοπικών σωματείων που βοηθά περισσότερα από 30.000 παιδιά κάθε χρόνο - διατέθηκαν στα παρακάτω σωματεία:

«Κρίκος Αγάπης»: Ομάδα εθελοντών που προσφέρουν στήριξη σε περίπου 30 οικογένειες της Αθήνας.

«Πορεία Αγάπης»: Σωματείο που στηρίζει σε μηνιαία βάση 30 οικογένειες της Αθήνας που έχουν άμεση ανάγκη υλικής βοήθειας.

«Abba House»: Σπίτι για τη φροντίδα 10 εγκαταλελειμμένων και κακοποιημένων παιδιών, ηλικίας 4-16 ετών,  με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 

Η εταιρεία υπήρξε επίσης αποκλειστικός χορηγός των Βραβείων «Μαζί για το Παιδί» 2016, ενός θεσμού αφιερωμένου στους εθελοντές του σωματείου, που τιμά ανθρώπους με πολυετή και πολύπλευρη δράση στον τομέα της υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους. Ο Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Ομότιμος Καθηγητής κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, δήλωσε αναφορικά με την υποστήριξη που παρείχε η Mylan στην Ένωση: «Σε μια εποχή που οι δυσκολίες είναι εμφανείς σε όλα τα επίπεδα, οι σύμμαχοι λιγοστεύουν. Ωστόσο, αυτοί που μένουν δίπλα στο έργο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί επιδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους κόντρα στις συνθήκες που επικρατούν. Ένας από αυτούς τους συμμάχους είναι και η φαρμακευτική εταιρεία Mylan, σταθερός χορηγός των βραβείων «Μαζί για το Παιδί», με σκοπό την ανάδειξη καθημερινών ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας σημαντικό και διαχρονικό εθελοντικό έργο στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας. Ταυτόχρονα η Mylan είναι διαχρονικά παρούσα και στηρίζει το έργο της Ένωσης και με άλλους τρόπους. Για τη στήριξη της Mylan και για το κοινωνικό της  έργο που «αγκαλιάζει» τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως θερμά».

Επιπρόσθετα, 15 εργαζόμενοι της εταιρείας βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου bazaar του σωματείου «Η Κιβωτός του Κόσμου», με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του.

Τέλος, 17 «κυρίες της Mylan» συμμετείχαν στον 5ο αγώνα δρόμου Ladies Run, στηρίζοντας το ανθρωπιστικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» και βοηθώντας, μέσω αυτού, γυναίκες θύματα βίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κάλυψε το κόστος συμμετοχής των δρομέων/εργαζομένων της, ενώ ως πρόσθετη χορηγική ενέργεια, διέθεσε στο σωματείο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα συνολικά χιλιόμετρα που διένυσαν οι 17 δρομείς. Μέσω της τελευταίας αυτής ενέργειας, η Mylan στήριξε ενεργά τον Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Πειραιά, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των φιλοξενουμένων κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους.

Για τη Mylan, η υλοποίηση του οράματος να δημιουργεί «Καλύτερη Υγεία για έναν Καλύτερο Κόσμο» είναι μία δέσμευση που λαμβάνεται πολύ σοβαρά. Για αυτόν το λόγο, η εταιρεία εφαρμόζει ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας με σαφή προσανατολισμό προς τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου για τις επόμενες γενιές. Η προαγωγή της παιδικής υγείας και ευημερίας είναι επομένως, προτεραιότητα για τη Mylan – επειδή τα παιδιά είναι η επένδυση όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά με τη Mylan:

Η Mylan είναι μια παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία που έχει δεσμευτεί να θέτει νέα πρότυπα στη φροντίδα υγείας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά του κόσμου, με σκοπό να παρέχουμε σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φάρμακα· καινοτομούμε για να καλύπτουμε διαρκώς νέες ανάγκες· Πράττουμε το σωστό, όχι το εύκολο· και πρωτοπορούμε θεμελιώνοντας ένα καλύτερο μέλλον. Το διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει σχεδόν 7.500 προϊόντα υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των αντιρετροϊκών θεραπειών, στις οποίες στηρίζονται περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που λαμβάνουν θεραπεία κατά του ιού HIV/AIDS σε ολόκληρο τον κόσμο. Διοχετεύουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 165 χώρες και περιοχές. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές δραστικών φαρμακευτικών ουσιών στον κόσμο. Καθένας από τους περισσότερους από 35.000 εργαζομένους μας έχει δεσμευτεί να δημιουργεί καλύτερη υγεία για έναν καλύτερο κόσμο, στοχεύοντας σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Μάθετε περισσότερα στο www.mylan.gr και www.mylan.com.

Η Mylan ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 2007 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 130 εργαζόμενους, προσφέροντας στους Έλληνες ασθενείς ένα ευρύ φάσμα επώνυμων πρωτότυπων και διεθνώς αναγνωρισμένων γενόσημων προϊόντων.  Η εταιρεία έχει βαθιές ρίζες στη χώρα μας, που ανάγονται πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 50 προϊόντων, η Mylan καλύπτει όλες τις κύριες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως τις συστημικές λοιμώξεις, τις καρδιομεταβολικές διαταραχές, το κεντρικό νευρικό σύστημα, το ουροποιητικό σύστημα, το μυοσκελετικό σύστημα, την ογκολογία και πολλές άλλες κ.ά. Παράλληλα, στη δύσκολη για τη χώρα αυτή περίοδο, επιδεικνύει αξιόλογη κοινωνική δραστηριότητα, προσφέροντας σημαντική υλική και οικονομική βοήθεια σε Φορείς Υγείας, επιστημονικούς και φιλανθρωπικούς μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.