Πολιτική Απορρήτου

Σκοπός αυτής της πολιτικής απορρήτου είναι να σας ενημερώσουμε για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ενώ χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή για κινητά που ανήκει στη Mylan.

1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι εμείς, η Mylan (Generics Pharma Hellas ΕΠΕ, BGP Φαρμακευτικά Προϊόντα ΜΕΠΕ, Meda Pharmaceuticals S.A.), (καλούμενη εφεξής “Mylan” ή “Εμείς”), συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε οικειοθελώς μέσω αυτού του δικτυακού μας τόπου/εφαρμογής.

2. ΠΩΣ Η MYLAN ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Η Mylan είναι πιθανό να συλλέξει τα προσωπικά σας δεδομένα όταν:

  • π.χ. Συμπληρώσετε τη φόρμα συλλογής δεδομένων "Επικοινωνήστε μαζί μας" στο τμήμα "Επικοινωνία Mylan"
  • π.χ. Υποβάλετε αίτηση για εργασία στην ενότητα "Σταδιοδρομία Mylan" χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού
  • ταχυδρομείου που προορίζεται για πρόσληψη: hr@mylan.gr, ή κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο που ανακατευθύνει σε μια φόρμα που θα συμπληρωθεί σε εξωτερικούς ιστότοπους που διαχειρίζονται οι παροχείς υπηρεσιών της Mylan (π.χ. Taleo)
  • π.χ. Χρησιμοποιείτε τις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχονται από την Mylan για γενικές ή συγκεκριμένες ερωτήσεις (π.χ. να ζητήσετε προσωπικά δεδομένα, κλπ.) info@Mylan.gr, pharmacovigilance@mylan.gr, pv.greece@mylan.com
  • π.χ. Επικοινωνείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Mylan.
  • π.χ. Απαντάτε σε έρευνες
  • π.χ. Όταν πλοηγείστε στις ιστοσελίδες, οι ιστότοποι συλλέγουν και αποθηκεύουν τα προσωπικά δεδομένα που παράγονται αυτόματα καθώς τα χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεών σας και των ανώνυμων στατιστικών χρήσης. Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους, εμείς και οι τρίτοι παροχείς υπηρεσιών λαμβάνουμε και καταγράφουμε προσωπικά δεδομένα στα αρχεία καταγραφής διακομιστή από το πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, των cookies και παρόμοιας τεχνολογίας (βλ. συγκεκριμένη ενότητα παρακάτω).
  • π.χ. Δημοσιεύετε σχόλια ή φωτογραφίες στις σελίδες κοινωνικών μέσων (π.χ. Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, κλπ.)
  • κλπ.

3. ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Η Mylan είναι πιθανό να συλλέξει τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή:

  • Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Ενδεικτικά συλλέγουμε πληροφορίες όταν υποβάλλετε αίτημα να εργαστείτε στη Mylan, όταν δίνετε απαντήσεις σε έρευνες, όταν επικοινωνείτε με την ομάδα μας εξυπηρέτησης πελατών, όταν αναρτάτε σχόλια ή εικόνες σας στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης, όταν ζητάτε πληροφορίες από εμάς και σε κάθε άλλη περίπτωση διαδραστικής σας επικοινωνίας μαζί μας ή
  • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Mylaл ή
  • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων μας.

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς:

  • π.χ. Δεδομένα ταυτοποίησης όπως το όνομα και το επώνυμό σας, προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φωτογραφίες σας που μας παρέχονται, κλπ.
  • π.χ. Προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με την οικογένεια, όπως προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους οικογενειακούς δεσμούς (παιδί-γονέας), όπως μπορεί να απαιτούνται από ορισμένες εφαρμογές.
  • π.χ. Ηλεκτρονικά δεδομένα αναγνώρισης που είναι διαθέσιμα στον υπολογιστή σας (όπως "cookies" ή "διευθύνσεις IP")
  • π.χ. Δεδομένα υγείας, όπως ασθένειες, ιατρική περίθαλψη, προϊόντα Mylan που καταναλώνονται, κλπ.) όπως μας παρέχονται από οποιαδήποτε σχετική εφαρμογή Mylan που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
  • κλπ.

5. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε χρησιμοποιούνται για:

  • π.χ. να παρέχουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας,
  • π.χ. να επικοινωνήσουμε μαζί σας,
  • π.χ. να απαντήσουμε στο αίτημά σας για πληροφορίες,
  • π.χ. να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην Mylan.
  • κλπ.

6. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν από τη Mylan μέχρις ότου αυτά τα δεδομένα δεν θα είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται ή υποβάλλονται σε άλλη επεξεργασία, εκτός αν άλλως ορίζεται στον νόμο.

Έτσι, η Mylan εφαρμόζει τις ακόλουθες χρονικές περιόδους διατήρησης δεδομένων

  • π.χ. Τα δεδομένα που σχετίζονται με την απόδοση μιας υπηρεσίας (π.χ. χρήση των εφαρμογών μας) ή με αίτημά σας πριν από τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τη Mylan, διατηρούνται για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Μετά τη λήξη της σύμβασης, τα δεδομένα αυτά αρχειοθετούνται για σκοπούς διαφορών κατά τη διάρκεια της νόμιμης παραγραφής.
  • π.χ. Τα δεδομένα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένων των ενημερωτικών δελτίων και των δεδομένων που σχετίζονται με τα γενικά και τα συγκεκριμένα ερωτήματά σας) διατηρούνται για 5 χρόνια από την τελευταία επικοινωνία που είχε η Mylan μαζί σας. Στο τέλος αυτής της περιόδου, η Mylan θα επικοινωνήσει μαζί σας για να μάθει αν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε επικοινωνία. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από εσάς ή εάν δεν λάβουμε καμία απάντηση, τα δεδομένα αυτά αρχειοθετούνται για σκοπούς διαφορών κατά τη διάρκεια της νόμιμης περιόδου παραγραφής.
  • π.χ. Δεδομένα σχετιζόμενα με τη διαδικασία πρόσληψης διατηρούνται για 5 χρόνια από την τελευταία επικοινωνία που είχε η Mylan μαζί σας. Στο τέλος αυτής της περιόδου, η Mylan θα επικοινωνήσει μαζί σας για να μάθει αν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε επικοινωνία. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από εσάς ή εάν δεν λάβουμε καμία απάντηση, τα δεδομένα αυτά αρχειοθετούνται για σκοπούς διαφορών κατά τη διάρκεια της νόμιμης περιόδου παραγραφής.
  • Η Mylan εφαρμόζει τις ακόλουθες περιόδους αποθήκευσης δεδομένων που ισχύουν για cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από την Mylan: 13 Μήνες

7. COOKIES

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπο, η Mylan ενδέχεται επίσης να συλλέγει δεδομένα απευθείας μέσω cookies, αρχείων καταγραφής διακομιστών ή παρόμοιας τεχνολογίας, προσωπικά δεδομένα από το πρόγραμμα περιήγησης (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP και των προτιμήσεών σας) και ανώνυμα στατιστικά στοιχεία χρήσης.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που αποκτάμε από τη χρήση των cookies μας για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • π.χ. για να παρακολουθείτε την καταχώρησή σας κατά τη συμπλήρωση ηλεκτρονικών εντύπων, καλαθιών αγορών, κλπ.
  • π.χ. να σας αναγνωρίσουμε μόλις συνδεθείτε
  • π.χ. για την ανίχνευση παραβιάσεων ταυτότητας
  • π.χ. για την αποθήκευση τεχνικών δεδομένων για την αναπαραγωγή περιεχομένου βίντεο ή ήχου
  • π.χ. για σκοπούς εξισορρόπησης φορτώσεων
  • π.χ. για να θυμόμαστε τις προσαρμοσμένες προτιμήσεις σας
  • π.χ. για cookies plug-in κοινωνικών δικτύων περιεχουμένου κοινής χρήσης
  • π.χ. για τα cookies plug-in παρακολούθησης κοινωνικών δικτύων
  • π.χ. να διεξάγουμε αναλύσεις και έρευνα αγοράς
  • π.χ. για διαφήμιση στοχευμένης διαδικτυακής συμπεριφοράς
  • π.χ. να επιτρέπετε σε τρίτους να σας παρακολουθήσουν για σκοπούς συμπεριφοριστικής διαφήμισης, αναλύσεων ή έρευνας αγοράς
  • Ως υπενθύμιση, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω cookies. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση των cookies, διαμορφώνοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας.

    Οποιοδήποτε πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης στο Web θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με τα cookies. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι συνήθως διαθέσιμες στην ενότητα "Εργαλεία", "επιλογές", "βοήθεια" ή "προτιμήσεις" στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

    Ορισμένες ενέργειες που πραγματοποιείτε για τη διαχείριση ρυθμίσεων που σχετίζονται με cookies πιθανόν να αλλάξουν την εμπειρία περιήγησης στο Internet, καθώς και τις συνθήκες πρόσβασης σε ορισμένες υπηρεσίες που απαιτούν τη χρήση cookies. Έχουμε αρνηθεί όλες τις υποχρεώσεις για τις συνέπειες που σχετίζονται με μειωμένη λειτουργία των υπηρεσιών μας, λόγω της άρνησης των χρηστών ή τη διαγραφή της εγκατάστασης cookie το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του.

8. ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Mylan μπορεί να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τις ακόλουθες κατηγορίες παραληπτών:

  • π.χ. Η Mylan μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τις σχετικές θυγατρικές και συνεργαζόμενες εταιρείες της Mylan, με βάση την ανάγκη της γνώσης των σχετικών πληροφοριών (π.χ. μερίδιο των δεδομένων πρόσληψης μεταξύ των προσλήψεων και της μητρικής εταιρείας, κλπ.)
  • Η Mylan μπορεί επίσης να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • π.χ. Έχετε δώσει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για την ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων (για παράδειγμα, για να σας στείλουμε στους ιστότοπους και σε ιστότοπους τρίτων διαφημίσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας),
  • π.χ. Η Mylan πρέπει να μοιράζεται αυτά τα προσωπικά δεδομένα με τους παρόχους υπηρεσιών που ενεργούν εξ ονόματός μας, δηλαδή τους παρόχους τεχνικών υπηρεσιών όπως οι πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης και φιλοξενίας ή οι επεξεργαστές δεδομένων που παρέχουν μια υπηρεσία που έχετε ζητήσει (για παράδειγμα, όταν υποβάλετε αίτηση για εργασία στην ενότητα "Σταδιοδρομία Mylan"),
  • π.χ. Η Mylan λαμβάνει αίτημα από δικαστική αρχή ή από οποιαδήποτε άλλη νόμιμα εξουσιοδοτημένη διοικητική αρχή ζητώντας την αποκάλυψη τέτοιων προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους,
  • κλπ.

9. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, η Mylan ενδέχεται να χρειαστεί να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα σε χώρες εκτός της χώρας όπου συλλέχθηκαν αρχικά τα δεδομένα αυτά.

Αυτές οι χώρες ενδέχεται να μην έχουν τους ίδιους νόμους προστασίας δεδομένων με τη χώρα στην οποία παρείχατε αρχικά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Όσον αφορά τις μεταφορές προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία Mylan που βρίσκεται στη χώρα σας, στα γραφεία της Mylan N.V. που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο: η Mylan N.V. έχει πιστοποιηθεί από το ΕΕ-ΗΠΑ Πλαίσιο Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπως αυτό καθορίστηκε από το Υπουργείο Εμπορίου και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, χρήση, μεταφορά και άλλη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που μεταφέρθηκαν από τον ΕΟΧ στις ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ασπίδα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.privacyshield.gov

Σημειώστε επίσης ότι μπορούμε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε χώρες οι οποίες έχουν αναγνωριστεί ως "ασφαλείς χώρες" σύμφωνα με την απόφαση επάρκειας της επιτροπής της ΕΕ.

Όσον αφορά τις μεταφορές προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία Mylan που βρίσκεται στη χώρα σας, σε οποιαδήποτε άλλη εταιρική οντότητα Mylan ή τρίτο πάροχο που βρίσκεται σε διαφορετική χώρα: η Mylan εφαρμόζει επαρκείς διασφαλίσεις όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών των ατόμων, καθώς και την ικανότητα του ατόμου να ασκεί αυτά τα αντίστοιχα δικαιώματα.

10. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Mylan:

  • Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και διόρθωση ή διαγραφή αυτών
  • Περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ή αντιρρήσεις για αυτήν την επεξεργασία
  • Φορητότητα δεδομένων (δηλαδή, να ζητήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή).

Όταν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Έχετε επίσης το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην ακόλουθη εποπτική αρχή: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όπως υποδεικνύεται στην ενότητα 14, παρακάτω, περί επικοινωνίας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

11. ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Η Mylan θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από ζημιά, απώλεια, αποκάλυψη, υπεξαίρεση, διείσδυση, αλλοίωση ή καταστροφή. Για να προστατεύσουμε το απόρρητο των δεδομένων, διατηρούμε φυσικές, τεχνικές και διοικητικές διασφαλίσεις. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους που πρέπει να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες για να σας προσφέρουν οφέλη ή υπηρεσίες. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους υπαλλήλους μας σχετικά με το απόρρητο της ιδιωτικότητας.

12. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η Mylan δεν συλλέγει, διατηρεί ή χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 16 ετών και κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας / εφαρμογής δεν απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Εάν μάθετε ότι τα προσωπικά δεδομένα για παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών έχουν συλλεχθεί από ιστότοπο / εφαρμογή Mylan χωρίς τη συναίνεση που δόθηκε ή εξουσιοδοτήθηκε από τον κάτοχο γονικής μέριμνας για το παιδί, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στο τμήμα 14 του παρόντος εγγράφου.

13. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η πολιτική απορρήτου μπορεί να τροποποιηθεί από την Mylan ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που η Mylan επιθυμεί να προσαρμόσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (π.χ. εάν η Mylan σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άλλους από εκείνους που προβλέπονται στην αναγνωρίσιμη πολιτική απορρήτου που ισχύει κατά τη στιγμή της συλλογής δεδομένων), η ειδοποίηση για τέτοιου είδους τροποποιήσεις θα δημοσιευθεί σε μια αναθεωρημένη έκδοση της τρέχουσας πολιτικής απορρήτου και η αναθεωρημένη αυτή έκδοση θα τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί. Η Mylan θα σας ειδοποιήσει για τις ανάλογες τέτοιες αλλαγές τοποθετώντας τις στη σελίδα της πολιτικής απορρήτου ή στέλνοντας ένα email ή άλλου τύπου ειδοποίηση.

14. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ / ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, τον τρόπο με τον οποίο η Mylan συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα ή για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται (βλ. Ενότητα 6), επικοινωνήστε με την αρμόδια υπηρεσία Mylan μέσω:

Η Mylan έχει επίσης διορίσει έναν Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του ΥΠΔ είναι: dataprivacy@mylan.com

Τελευταία ανανέωση  5/12/2018