Ποιοι είμαστε

Η αποστολή της Mylan

Στη Mylan, δέσμευσή μας είναι να θέσουμε νέα πρότυπα στη φροντίδα υγείας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά του κόσμου, με σκοπό να παρέχουμε πρόσβαση σε φάρμακα υψηλής ποιότητας σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και επιτυγχάνουμε τα εξής:
  • Καινοτομούμε για να ανταποκριθούμε σε ανάγκες που δεν έχουν ικανοποιηθεί μέχρι τώρα
  • Κάνουμε συνήθεια την αξιοπιστία και την αριστεία των υπηρεσιών μας
  • Πράττουμε αυτό που είναι σωστό, όχι αυτό που είναι εύκολο
  • Επηρεάζουμε τις μελλοντικές εξελίξεις με το ζήλο μας για παγκόσμια πρωτοπορία
Mylan -  Οι αξίες μας

Οι αξίες μας

Μητέρα και κόρη που γελούν

Καινοτομία
Είμαστε αντισυμβατικοί, οραματιστές και τολμηροί. Κατανοούμε τις ανάγκες που άλλοι αγνοούν. Οραματιζόμαστε δυνατότητες και τις υλοποιούμε. Μας αρέσει να προκαλούμε το κατεστημένο και να εισάγουμε νέους, καλύτερους τρόπους για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να απολαύσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Το θάρρος μας για δημιουργικές αλλαγές βρίσκεται μέσα στο DNA μας.

Ακεραιότητα
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να πράττουμε το σωστό. Υιοθετούμε υπεύθυνη συμπεριφορά, ακόμα κι όταν δεν μας παρακολουθεί κανείς. Θέτουμε υψηλά πρότυπα από τα οποία δεν αποκλίνουμε ποτέ. Αυτή η ασυμβίβαστη ηθική στάση, μάς βοηθά να διατηρούμε τα προϊόντα μας αξιόπιστα, τους εργαζόμενούς μας ασφαλείς και το περιβάλλον καθαρό.

Αξιοπιστία
Συνέπεια. Αξιοπιστία. Όπως και να το αποκαλείτε, για εμάς αποτελεί συνήθεια. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε συνεπείς στα δύσκολα και στα εύκολα, εκπληρώνοντας κάθε υπόσχεση ανά πάσα στιγμή. Γι' αυτό και οι πελάτες μας είτε βρίσκονται κοντά μας είτε σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, μπορούν να βασίζονται στη Mylan.

Εξυπηρέτηση
Κατανοούμε ότι "δεν εργαζόμαστε για εμάς", αλλά για την παροχή βοήθειας προς τους άλλους ανθρώπους και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κατάσταση την οποία δεν μπορούμε να χειριστούμε. Θα κάναμε οτιδήποτε χρειαζόταν, θα εργαζόμασταν ακατάπαυστα, θα καταβάλαμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες ενός ανθρώπου. Συνοδεύουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε με άριστη εξυπηρέτηση.

Ομαδικότητα
Μαζί, μπορούμε να είμαστε ταχύτεροι, να φτάνουμε πιο ψηλά και να πετυχαίνουμε πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να επιτύχει ο καθένας μας ξεχωριστά. Απολαμβάνουμε τις ευκαιρίες συνεργασίας, επειδή μας αναζωογονούν, μας δίνουν νέες ιδέες και μας ισχυροποιούν. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε εμπόδια, μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Τελευταία ανανέωση  10/05/2018