Γενόσημα Φάρμακα Mylan

Γιατί γενόσημα;

Στη Mylan, εφαρμόζουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας σε οτιδήποτε κάνουμε.

Άλλωστε, τα πρότυπά μας είναι αυθεντικά. Τα εσωτερικά ελεγκτικά μας τμήματα ελέγχουν και αξιολογούν όλα τα προϊόντα, από την αρχή ως το τέλος της παραγωγής τους. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν αυτά παρασκευάζονται. 

Γιατί εφαρμόζουμε τόσο υψηλά πρότυπα; Επειδή ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τους ανθρώπους που θα επωφεληθούν από τα φαρμακευτικά σκευάσματα που παράγουμε. Και πιστεύουμε στην αξία της εμπιστοσύνης που κερδίζουμε καθημερινά από τους ιατρούς, τους φαρμακοποιούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, καθώς και τους ασθενείς. Αυτός είναι και ο λόγος που πρεσβεύουμε ότι: "Η δική μας Mylan είναι η δική σας Mylan". 

Ποιο ήταν το πρώτο γενόσημο φάρμακο που παρασκευάσαμε; Η Πενικιλλίνη G το 1966. Από τότε, στη Mylan εφαρμόζουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις μας και σε όλες τις γραμμές παραγωγής μας, ανεξαρτήτως αγοράς.

Πώς παρασκευάζουμε τα γενόσημα φάρμακα στη Mylan

 • Έλεγχος φαρμάκων

  Προηγμένα συστήματα ελέγχου

  Παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό, η Mylan χρησιμοποιεί συστήματα ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μπορούν αυτόματα να αξιολογήσουν και να απορρίψουν τα προϊόντα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται για την αυτόματη απόρριψη των ελαττωματικών προϊόντων από τη γραμμή παραγωγής ή συσκευασίας.

 • Φάρμακα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις

  Προστασία έναντι ελαττωματικής παραγωγής

  Η ποιότητα ξεκινά από το πρώτο βήμα. Η Mylan χρησιμοποιεί μια έγκυρη διαδικασία ελέγχου και επαλήθευσης, προκειμένου να διασφαλίσει την καταλληλότητα των δραστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα φαρμακευτικά σκευάσματά μας.

 • Απόδειξη γνησιότητας και δραστικότητας

  Απόδειξη γνησιότητας και δραστικότητας

  Η Mylan διασφαλίζει τη δραστικότητα, την ορθή αποδέσμευση κάθε φαρμάκου που παράγει, μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ελέγχοντας τη σταθερότητα των προϊόντων της ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 • Υπόσχεση ελέγχου βάσει GMP

  Μια υπόσχεση προς τους φαρμακοποιούς

  Οι πελάτες βασίζονται σε εσάς για να τους συμβουλεύετε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους στη Mylan εφαρμόζουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις μας και σε όλες τις γραμμές παραγωγής μας, ανεξαρτήτως αγοράς.

 • Απαιτήσεις Φαρμακοποιίας Η.Π.Α.

  Μια υπόσχεση προς τους ιατρούς

  Για να διασφαλίσουμε ότι παρέχετε στους ασθενείς σας φαρμακευτικά σκευάσματα άριστης ποιότητας, στη Mylan χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα ελέγχου και παρακολούθησης, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα πληρούν τα κριτήρια αποδοχής τα οποία συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις των ελεγκτικών κρατικών οργανισμών σε όλον τον κόσμο.

Τελευταία ανανέωση  10/5/2018