Κανάλια Πρόσβασης της Mylan

Κανάλια πρόσβασης

Όταν η αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φάρμακα, πώς καταφέρνουμε να φτάσουν σε αυτούς τα φάρμακα;

Στη Mylan εφαρμόζουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις μας και σε όλες τις γραμμές παραγωγής μας, ανεξαρτήτως αγοράς. Κατά τη διαδικασία της παρασκευής και της συσκευασίας, η Mylan χρησιμοποιεί εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης και αξιολόγησης, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Με την εφαρμογή των διαδικασιών αυτών, αξιοποιούμε ένα ευρύ δίκτυο τοπικών και διεθνών καναλιών πρόσβασης, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ιατροί, ιδρύματα, κυβερνήσεις κρατών, λιανοπωλητές και χονδρέμποροι.

Αυτές είναι σχέσεις που χτίζουμε και συντηρούμε εδώ και δεκαετίες. Επειδή η αξιοπιστία των προϊόντων μας είναι πολύ πιο πάνω από τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητάς που τηρούμε. Σχετίζεται με το ενδιαφέρον μας για τους ανθρώπους που επωφελούνται από τα επιτεύγματά μας. Έτσι καταφέρνουμε να έχουμε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας.

Όταν μας επιλέξετε ως συνεργάτη, η σχέση αυτή -και η αμοιβαία αξία που δημιουργείται από αυτήν- γίνεται προτεραιότητά μας. Εξάλλου, είναι σημαντικό για εμάς να επωφεληθείτε από τη συνεργασία μαζί μας.

Αν διανέμετε τα προϊόντα μας, η παρασκευή και η ανάπτυξη των οποίων είναι δύσκολη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δέσμευσή μας για την παρασκευή τους είναι μακροχρόνια. Είτε πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή που προορίζεται για εκατομμύρια ανθρώπους είτε για λίγα μόνο άτομα, προτεραιότητά μας είναι να πληρούμε ή να υπερβαίνουμε τα πρότυπα της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Ποιους εξυπηρετούμε

 • Ιατροί

  Ιατροί

  Εκατοντάδες εκπρόσωποι της Mylan επισκέπτονται χιλιάδες ιατρούς καθημερινά. Χάρη σε αυτές τις συναντήσεις, μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες τους και να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας για την παροχή πρόσβασης σε φάρμακα υψηλής ποιότητας σε ιατρούς και στους ασθενείς τους.

  Επίσης, υποστηρίζουμε ιατρούς με πρωτοβουλίες, όπως το Πρόγραμμα "Reassurance" στην Ινδία. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τους ασθενείς με HIV/AIDS να κατανοήσουν την κατάστασή της υγείας τους και να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τους ιατρούς τους ανάμεσα στις επισκέψεις.

 • Ιδρύματα

  Ιδρύματα

  Στα ιδρύματα με τα οποία συνεργαζόμαστε περιλαμβάνονται διάφορα νοσοκομεία, εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας, οργανισμοί διαπραγμάτευσης όγκου φαρμάκων(GPO), ολοκληρωμένα δίκτυα διανομής και εξειδικευμένα φαρμακεία. Επίσης, συνεργαζόμαστε στενά με πολλούς κορυφαίους οργανισμούς (GPO), για να διασφαλίζουμε ότι τα γενόσημα και τα επώνυμα φαρμακευτικά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε παρόχους φροντίδας υγείας εντός των νοσοκομείων.

  Στις μεμονωμένες μονάδες δόσεων συμπεριλαμβάνονται ενέσιμα σκευάσματα, προαναμεμειγμένες μικροσυσκευασίες και φιαλίδια μονής ή πολλαπλής χρήσης. Αυτές οι πρωτοποριακές μέθοδοι συσκευασίας συμβάλλουν στη βελτίωση του ελέγχου των αποθεμάτων, περιορίζουν τα σφάλματα κατά τη διανομή και προάγουν τα Δικαιώματα Χορήγησης Φαρμάκων.

 • Συνεργασία με τον Εθνικό οργανισμό ελέγχου του AIDS (NACO)

  Κυβερνήσεις κρατών

  Στις κυβερνήσεις κρατών με τις οποίες συνεργαζόμαστε συμπεριλαμβάνονται ο Εθνικός οργανισμός ελέγχου του AIDS (NACO) της Ινδίας και το Υπουργείο Υγείας της Νοτίου Αφρικής. Στην Ινδία, είμαστε ο κύριος προμηθευτής του οργανισμού NACO για φάρμακα κατά του ιού HIV/AIDS και στηρίζουμε το σκοπό του,που είναι να αναστείλει και να αντιστρέψει την επιδημία του ιού HIV/AIDS μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων πρόληψης, θεραπείας και φροντίδας και υποστήριξης. Στη Νότιο Αφρική, είμαστε επίσης ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές φαρμάκων κατά του ιού HIV/AIDS.

  Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με κυβερνήσεις κρατών σε όλο τον κόσμο μέσω πρωτοβουλιών και πολιτικών που αποσκοπούν στην αύξηση της χρήσης των γενόσημων φαρμάκων και τη βελτίωση της πρόσβασης σε φάρμακα υψηλής ποιότητας.

 • Πρόγραμμα PharmAssist

  Λιανοπωλητές

  Προμηθεύουμε εθνικά και διεθνή κανάλια διανομής, καθώς και ανεξάρτητα φαρμακεία. Τα εκπαιδευτικά υλικά που διανέμουμε στα φαρμακεία, βοηθούν τους φαρμακοποιούς να δώσουν στους πελάτες τους πληροφορίες και απαντήσεις για συνηθισμένες ιατρικές παθήσεις.

 • Χονδρέμποροι της Mylan

  Χονδρέμποροι

  Οι συνεργασίες της Mylan με χονδρεμπόρους από όλο τον κόσμο είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα μας θα φτάνουν στους ανθρώπους που τα χρειάζονται σε περίπου 145 χώρες.

Τελευταία ανανέωση  10/5/2018